Autegra postaje Yokogawa Value-Added Reseller

Yokogawa Hungary and Croatia, vodeći pružatelj rješenja za industrijsku automatizaciju i instrumentacije za procesnu i proizvodnu industriju, objavila je ugovor o “Channel Partner” programu upravo s nama, Autegrom.

Saša Šteković, izvršni direktor Autegre, rekao je: „Sporazumom o Channel Partner Programu s Yokogawom, Autegra ističe svoje vodstvo u industrijskim rješenjima za sustave upravljanja procesima u Hrvatskoj te održava najveću vrijednost za naše klijente i zaposlenike. Zahvaljujući ovoj suradnji, Autegra se raduje što će još dugi niz godina moći voditi mnoge buduće projekte u Hrvatskoj, te otkriti kako Yokogawa i Autegra mogu surađivati ​​u različitim područjima.”

“Tvrtka Yokogawa je uzbuđena zbog sporazuma s Autegrom,” izjavio je Bálint, István, menadžer Yokogawe za Mađarsku i Hrvatsku. “Suradnja Autegre i Yokogawe nudi znatno poboljšani tržišni doseg za rješenja i usluge, što će doprinjeti postojećim i budućim kupcima.”

Više informacija o Channel Partner Programu pročitajte na:

 www.yokogawa.com/eu/support/channel-partner-program/

Više zanimljivosti

Želite da obradimo neku temu?

Predložite nam.

AUTEGRA | Softverski inženjering | HARDVERSKI INŽENJERING | KONZALTING | SOFTVER | HARDVER

Autegra d.o.o. je dobavljač inženjerskih usluga za industriju i tehnološke tvrtke.

Mi smo tim predanih inženjera koji su spremni pomoći i suočiti se s izazovima u projektiranju, izradi, programiranju, puštanju u rad i testiranju inženjerskih rješenja.