HARDVERSKI INŽENJERING

PROJEKTIRANJE UPRAVLJAČKIH ORMARA PROJEKTIRANJE RAZVODNIH ORMARA IZRADA UPRAVLJAČKIH ORMARA IZRADA RAZVODNIH ORMARA OSNOVNI INŽENJERING DETALJNI INŽENJERING CAD/CAE PROJEKTIRANJE

HARDVER

Polje automatizacije predstavlja implementaciju cjelovitih sistemskih rješenja za procesnu i proizvodnu industriju. Počevši od analize procesa i razvoja koncepta rješenja, kao i kasnijeg inženjerskog procesa, Autegra je pouzdan partner.

Naše usluge i kompetencije nudimo od samog početka projekta i pokrivamo djelatnosti od savjetovanja i razvoja koncepta do planiranja sitnih detalja za Vaše prilagođene ili standardne sklopke i upravljačke sustave. Naše iskustvo u industrijskom hardverskom inženjerstvu je nenadmašno i uključuje širok spektar sektora.

Kvaliteta

Kvalitetno i jednostavno izrađen hardver prilagođen Vašim potrebama

Stručnost

Znanja i vještine za rješenje svakog Vašeg upita i problema

Efikasno i efektivno do cilja

Kroz ispravan i dobro raspoređen rad te uz Vašu kooperaciju zajedno dolazimo do rezultata

Iskustvo

Temeljem više od 10 godina iskustva, mnogobrojnih multinacionalnih projekata te jednako toliko zadovoljnih krajnjih kupaca, jamčimo kvalitetan odnos, proizvod i podršku

Električni inženjering

Primjenjujući rješenja koja se nude u Industry 4.0 standardu, naši iskusni stručnjaci se brinu za tehnologiju dizajniranja i planiranja upravljanja i automatizacije s različitim CAD/CAE sustavima. U suradnji s Vama, u početku projektiramo planirani i potrebni opseg sustava. U obzir uzimamo Vaše želje i prijedloge, kao i stručne savjete.

Također vršimo i obnovu zastarjelih postrojenja, koja često zahtijevaju veći obujam modernizacije. Time se ne zamjenjuju samo istrošeni dijelovi, već i poboljšava produktivnost i dodaje nova značajka za postizanje optimizacije i / ili oporavka postojećeg stanja. Nudimo uslugu održavanja, zamjene i ažuriranja hardverskih komponenti nakon čega slijedi redizajn softvera i logike upravljanja s ciljem poboljšanja učinkovitosti i performansi sustava, prilagođavajući ga vjerojatnim promjenama potreba i propisa Vaše tvrtke.

Naše platforme :

Izrada upravljačkih i razvodnih ormara

U suradnji s kooperantima nudimo izradu kontrolnih i elektro ormara, s odgovarajućim ispitivanjem, s njihovom montažom / ugradnjom i puštanjem u rad. 

Neki od ormara su :

Value Added Reseller – Channel Partner

Garantiramo vrhunsku kvalitetu našeg hardverskog inženjeringa

AUTEGRA | Softverski inženjering PLC/HMI /SCADA

Elektro projektiranje i inženjering u nekoliko koraka

Izrada internet stranice

01

Hardverski inženjering

Nakon dovršetka dizajna vašeg električnog sustava, započinje inženjering hardvera koristeći EPLAN P8 i Pro Panel. 

Naše usluge uključuju detaljnu dokumentaciju električnih kruga i terminala, kao i troškovnik.

Dizajn web stranice

U suradnji s našim kooperantima, izrađujemo i testiramo pojedinačne ili specijalne upravljačke ormara, kao i serijske ormare, gdje vodimo računa o rokovima isporuke.

02

Izrada upravljačkog ili elektro ormara

Izrada web stranice

03

Instalacija i puštanje u rad

Nakon ugradnje i ožičenja izvodimo opsežna mjerenja i ispitivanja u skladu s uobičajenim standardima i zahtjevima kako bismo osigurali visoku razinu pouzdanosti Vaših postrojenja. 

Naš asortiman usluga uključuje školovanje Vašeg osoblja, kao i ostale neobavezne ponude usluga i održavanja.

RENOMIRANI PROIZVOĐAČI

Kontaktirajte nas i ugovorite besplatni sastanak s našim stručnjacima

Autegra d.o.o. je dobavljač inženjerskih usluga za industriju i tehnološke tvrtke.

Mi smo tim predanih inženjera koji su spremni pomoći i suočiti se s izazovima u projektiranju, izradi, programiranju, puštanju u rad i testiranju inženjerskih rješenja.