USLUGE KONZALTINGA

PROJECT MANAGEMENT TERENSKA POTPORA I INŽENJERING MREŽNI I VIRTUALNI SUSTAVI KONZALTING U INDUSTRIJI

KONZALTING

Porastom regulatornih okruženja, fokusiranjem na sigurnost u radu te s čestim ograničenim proračunima, tvrtke traže tehnološke partnere koji razumiju njihove poslovne potrebe i koji mogu isporučiti zahtjeve u što kraćem roku. Inženjeri Autegre su usmjereni isključivo na primjenu i inovaciju u industriji te razmjenu ideja kako bi Vaši zahtjevi udovoljili trendovima i standardima.

Project managment

Kada kupac treba uložiti u novi stroj, napraviti izračun troškova ili optimizaciju procesa, postoji mnogo pitanja koja treba riješiti prije nego što projekt može početi. Treba napraviti procjenu ulaganja na temelju raspoloživog budžeta u odnosu na gospodarsku i sveukupnu koristi. Nadalje, važno je stvoriti ukupni vremenski okvir za projekt te navesti ostale vrijednosti i rizike koji bi mogli dovesti i do sprječavanja izvršenja projekta uopće.

To očito zahtijeva mnogo vremena, znanja i iskustva od ključne osobe zadužene za to. No, to je razlog zašto biste trebali odabrati u vanjskog voditelja projekta iz Autegre, koji preuzima rukovanje i upravljanje projektom, tako da se možete usredotočiti na sve druge važne zadaće u svom poslu. Naš voditelj projekta osigurava da plan projekta, zajedno s cijelim projektnim timom, održi svoje ciljeve i prioritete – uključujući brainstorming, projektiranje, proizvodnju i montažu.

Od temeljne važnosti usredotočiti se na tim ključnim točkama i prioritetima za kvalitetan ishod projekta i stvaranje uspjeha; Plan se pomno pratiti da se svi resursi koriste na najbolji mogući način i da je kvaliteta na prvom mjestu. Redovitim sastancima i konstantnim izvještavanjem tijekom projekta osigurava se da su svi standardni zadovoljeni.

Uvijek ćemo ispitati što se može učiniti u vezi s financijama i rokovima određenog projekta. Dobra komunikacija iznimno je važna i često je rješenje za izazove koji se mogu pojaviti. Imamo dugogodišnje iskustvo koje je poznato po stvaranju vrijednosti za naše klijente – slobodno možete prepustiti Vaš projekt nama.

Terenski inženjering

Autegra nudi inženjersku pomoć za dogovoreni vremenski period ili kada se ukaže potreba. To znači da će inženjer iz Autegre biti fizički prisutan u Vašoj tvrtki i biti dio vašeg projektnog tima ili odjela razvoja.

Postoji nekoliko dobrih razloga za korištenje naših usluga na licu mjesta:

     • Možemo pokriti hitan nedostatak za stručnim osobljem u kritično vrijeme razvoja projekta,

     • Možemo Vam pružiti vještine i znanja koje Vi ili Vaši zaposlenici trenutno ne posjedujete,

     • Možemo ponuditi ideju na temelju naših znanja i vještina.

Naši inženjeri su navikli raditi na različitim projektima za širok raspon klijenata. Naš terenski inženjer je efektivan od prvog dana, brzo se upoznaje sa sustavima i rješava zadatke za koje je zadužen. Imat ćete inženjera koji je motiviran i posvećen, što često dovodi do poboljšanja već uspostavljenog razvojnog odjela ili tima. Naši inženjeri tretiraju sve podatke povjerljivo i brinu se da je sve novostečeno znanje preneseno na početku ili na kraju vremena najma radnika.

Kao klijent, moguće je odabrati dugoročnu suradnju s nama, gdje pružamo optimalnu količinu odgovarajućih inženjera za Vaš posao. Ti inženjeri će biti dobro upućeni u odgovarajuće proizvode, metode i potrebe rada, te su se u stanju se potpuno posvetit, kao da su stalni dio Vašeg inženjerskog osoblja.

Mrežni i virtualni sustavi

Naša rješenja sustava i mrežne infrastrukture pomažu Vam da se povežete i osiguravate dostupnost kritičnih OT aplikacija. Autegra s inovativnim tehnološkim partnerima nudi rješenja za servere, virtualizaciju, oporavak od katastrofe, industrijsko računanje, thin klijente i industrijsko umrežavanje. Naša rješenja za sustave i mrežnu infrastrukturu savršeno nadopunjuju naše dokazano iskustvo s HMI / SCADA i automatizacijom te proizvodnim i informacijskim sustavima.

  • Serveri, virtualizacija i oporavak od katastrofe
    Pri modernizaciji ili izgradnji potpuno nove IT / OT infrastrukturu, naša rješenja pomoći će vam da izgradite pouzdane temelje. Možemo vam pomoći da iskoristite dokazanu tehnologiju poput virtualizacije i poslužitelja otpornih na pogreške, kao i da uspostavimo strategiju za oporavak od katastrofe kako bismo osigurali najveću dostupnost za vaše operacije.

  • Industrijska računala i tanki (thin) klijenti
    Tehnologija industrijskih i virtualnih računala te tankih klijenata preuzima proizvodne prostore i kontrolnu sobu postrojenja. Naša rješenja tanke klijentske infrastrukture uvode prednosti poput centraliziranog upravljanja i konfiguracije, poboljšane pouzdanosti, smanjenog održavanja, pojednostavljene mobilnosti, poboljšane sigurnosti te Vam naši stručnjaci pomažu odabiru odgovarajućeg hardvera za industrijsko računalo i tanki klijent kako bi zadovoljio vaše zahtjeve za aplikacije.

Cyber sigurnost

Svaka moderna tvrtka mora razmišljati o cyber sigurnosti i pronaći nove načine kako pripremiti svoju organizaciju i svoje kupce ili korisnike na rizik cyber napada. U sektoru industrijske automatizacije, Autegra pomaže tvrtkama poboljšati njihovu cyber spremnost i razviti učinkovita rješenja za rješavanje cyber rizika.

Pokušavajući podržati norme koju Industrija 4.0 zahtjeva, proizvodi koji se koriste za digitalizaciju i modernizaciju u proizvodnji postaju „pametniji“ i međusobno povezaniji nego prije. Rezultat toga je da postaju i ranjiviji na cyber napade. Segmentacija mreže i obični softverski vatrozidi (eng. Firewall) za ove komponente više nisu dovoljno sredstvo za rješavanje cyber napada. Izazovi cyber napada u sigurnosti infrastrukture mogu prouzrokovati neplanirani prekid rada, gubitak podataka, štetu imovine, zdravstvene rizike radnika i štetu reputacije tvrtke.

Mi u Autegri pronalazimo najbolja rješenja, od održavanja sigurnosti potrošačkih proizvoda do zaštite kritične infrastrukture. Možemo vam pomoći u smanjenju rizika i omogućiti rad u skladu kroz procjene cyber sigurnosti (eng. Cyber Security Assessments) koje daju djelotvorne rezultate.

Od korištenja industrijskih vatrozida i virtualnih privatnih mreža (VPN-ova) kao jednostavnog i ekonomičnog načina zaštite OT okruženja sigurnim do implementacije identiteta definiranog umrežavanja definiranog identitetom (eng. Identity Defined Networking – IDN), rješenja temeljenog na kriptografskim identifikacijama za poboljšanje vaše kritične mrežne infrastrukture na lokalnoj ili zajedničkoj mreži za neusporedivo jako sigurno umrežavanje, stručnjaci iz Autegre mogu vam pomoći razviti rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

Kontaktirajte nas i ugovorite besplatni sastanak s našim stručnjacima

Autegra d.o.o. je dobavljač inženjerskih usluga za industriju i tehnološke tvrtke.

Mi smo tim predanih inženjera koji su spremni pomoći i suočiti se s izazovima u projektiranju, izradi, programiranju, puštanju u rad i testiranju inženjerskih rješenja.