Projektiranje u zgradarstvu

PROJEKTIRANJE ELEKTRIČNIH INSTALACIJA PAMETNI DOMOVI ENERGETSKA UČINKOVITOST SIGURNOSNI SUSTAVI UPRAVLJANJE RASVJETOM UPRAVLJANJE GRIJANJEM UPRAVLJANJE VENTILACIJOM

ZGRADARSTVO

Nudimo pripremu i izradu tehničke dokumentacije i projekata električnih instalacija u elektroenergetskoj infrastrukturi i zgradarstvu. Izrađujemo idejna rješenja sa pripadajućim troškovnicima. Pružamo uslugu savjetovanja i tehničke podrške.

Pružamo usluge stručnog savjetovanja i tehničku podršku klijentima na području elektroenergetike i elektrotehnike u vidu monitoringa i upravljanja energetskim postrojenjeima i instalacijama.

Izvodimo projektiranje pametnih kuća sa mogućnošću automatiziranog upravljanja grijanjem, ventilacijom, rasvjetom i sličnim.

 

Kvaliteta

Kvalitetno i jednostavno izrađen hardver prilagođen Vašim potrebama

Stručnost

Znanja i vještine za rješenje svakog Vašeg upita i problema

Efikasno i efektivno do cilja

Kroz ispravan i dobro raspoređen rad te uz Vašu kooperaciju zajedno dolazimo do rezultata

Iskustvo

Temeljem više od 10 godina iskustva, mnogobrojnih multinacionalnih projekata te jednako toliko zadovoljnih krajnjih kupaca, jamčimo kvalitetan odnos, proizvod i podršku

Pametne kuće

Pametna kuća predstavlja praktično i ekonomično rješenje koje Vaše kuće i stanove pretvara u visoko sofisticirano okruženje. Zahvaljujući tom rješenju, Vaš dom postaje udobniji, sigurniji i štedljiviji. Pametni dom se sastoji od niza pametnih uređaja, koji su preko centralnog upravljačkog sustava povezani u integrirani sustav.

Na centralni upravljački sustav mogu se povezati: rasvjetna tijela, klima uređaji, grijanje, ventilacija, automatske rolete, tv i audio sustavi, brave, nadzorne kamere, alarmi i slično.

Koristeći najmoderniju KNX i PLC opremu, omogućujemo izradu idejnih rješenja za izradu pametnih domova, kao i instalaciju opreme te prilagodbu projekta Vašim zahtjevima i potrebama.

Također, vršimo i obnovu i modernizaciju postojećih domova. Time se poboljšava produktivnost i dodaje nova značajka za postizanje optimizacije i energetske učinkovitosti. Nudimo uslugu održavanja, zamjene i ažuriranja hardverskih komponenti i upravljačkog softvera s ciljem poboljšanja učinkovitosti i performansi sustava, prilagođavajući ga upravo Vama.

Naše platforme :

Garantiramo vrhunsku kvalitetu našeg hardverskog inženjeringa

AUTEGRA | Softverski inženjering PLC/HMI /SCADA

Kontaktirajte nas i ugovorite besplatni sastanak s našim stručnjacima

Autegra d.o.o. je dobavljač inženjerskih usluga za industriju i tehnološke tvrtke.

Mi smo tim predanih inženjera koji su spremni pomoći i suočiti se s izazovima u projektiranju, izradi, programiranju, puštanju u rad i testiranju inženjerskih rješenja.