O NAMA

SOFTVERSKI INŽENJERING HARDVERSKI INŽENJERING KONZALTING PLC ŠKOLOVANJE

AUTEGRA

Autegra je inženjerska tvrtka koja se bavi projektiranjem i konzaltingom u industriji. Odlikuje nas naš visok akademski standard i inovativan pristup izvođenju projekata. Pomažemo Vam kada imate probleme koji zahtijevaju asistenciju, uvijek smo iskreni te izlazimo u sustret. Vjerujemo da je to bitno u svakom radnom odnosu.

Naši zaposlenici su naš najvažniji resurs. Tim se sastoji od inženjera s praktičnim i teoretskim znanjem i iskustvima. Usmjereni smo na stalno usavršavanje svojih znanja i vještina kako bi bili u toku potreba naših klijenata.

Povratne informacije i međusobna komunikacija o problemima osigurava vrhunsko izvršenje projekata. U konačnici, naše dugogodišnje iskustvo i predanost uvijek jamči ozbiljnu suradnju u kojoj se proračuni, rokovi i povjerljivost poštuju od prvog dana.

Fokus

Svaki projekt, svakog našeg kupca nam je jednako bitan te je koncentracija i pažnja posvećena svakom od njih maksimalna koju možemo pružiti.

KOMUNIKATIVNOST

Kvalitetna komunikacija je ključ svakog odnosa. Više slušamo, manje pričamo, no ne libimo se otvoreno reći naše stajalište u svrhu kvalitetnije odrađenog posla.

KONSTANTNO UČENJE

Svjesni smo da ne znamo sve, no uz konstantno učenje i svaki stručan ili konstruktivan savjet koji dobijemo, nastojimo se poboljšati kako bismo svoj posao i odgovornost prema njemu odradili najbolje što možemo.

ISO 45001 CERTIFIKAT

Autegra d.o.o. je od srpnja 2022. godine certificirana prema normi ISO 45001. ISO 45001 standard osigurava sigurnu radnu okolinu, povećava zadovoljstvo i efikasnost svih zaposlenika, identifikaciju i kontrolu zdravstvenih i sigurnosnih rizika, smanjenje potencijalnog rizika od nezgoda, smanjenje broja dana bolovanja, potpunu usklađenost sa zakonskim propisima te u cijelosti poboljšanje poslovanja i imidža poduzeća.

ISO 9001 CERTIFIKAT

Autegra d.o.o. je od kolovoza 2021. godine certificirana prema normi ISO 9001. Ovaj certifikat potvrđuje posvećenost tvrtke Autegra d.o.o. kvaliteti i zadovoljstvu klijenata. 

ISO 9001 je međunarodno priznat standard za uspostavljanje, implementaciju i održavanje sustava upravljanja kvalitetom, a namjenjen je za uporabu u organizacijama svih veličina i u svim gospodarskim granama.

Value Added Partner certifikat

Value Added Reseller – Channel Partner

BONITET

Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima tvrtka Autegra d.o.o zadovoljila je sve stroge financijsko–analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te joj je dodijeljen Certifikat bonitetne izvrsnosti ‘AAA’.

Prema ocjeni bonitetne kuće Bisnode tvrtka Autegra d.o.o. uvrštena je u 2,4% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj u 2019. godini, što potvrđuje ovaj međunarodno priznati Certifikat bonitetne izvrsnosti, koji je ujedno i referenca da smo siguran, ugledan i poželjan partner.

Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je, drugim riječima, međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete i izvrsnosti poslovnog subjekta.

Želimo stvoriti uspjeh našim klijentima kroz zajedničku strast za tehnologijom i korporativnom kulturom, koja se gradi stalnim razvojem i unapređivanjem naših vještina.

Naša vizija je biti inženjerska tvrtka koja stvara i održava najveću vrijednost naših klijenata i zaposlenika.

Zadovoljstvo klijenta 97%
Uspješnost 98%
Prihvaćeni projekti 92%

Naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju!

Kontaktirajte nas za bilo koji oblik upita ili prijedloga, javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Izrada web stranice

Pitanja i odgovori

Iako smo najviše zastupljeni u farmaceutskoj i kemijskog industriji, imamo iskustva i u prehrambenom te u energetskom sektoru. No, rado ćemo razviti rješenje i za ostale industrije.

Jednostavno nas kontaktirajte na mail info@autegra.hr s naznakom „PLC tečaj“ ili nas nazovite s Vašim željama te ćemo Vas povratno kontaktirati s našim mogućnostima.

Može, Autegra može opskrbiti sav hardver / softver potreban za vaš upravljački sustav. Blisko surađujemo s proizvođačima kako bismo krajnjem korisniku mogli opskrbiti potrebne dijelove po isplativoj cijeni.

Tečajevi se mogu održati u našim prostorima u Garešnici ili po dogovoru na Vašoj lokaciji (ukoliko se radi o tvrtki za čije je zaposlenike potrebno školovanje).

Pogledajte naše otvorene natječaje, sve informacije imate unutra. Ukoliko nema otvorenih, nema problema, pošaljite nam otvorenu molbu i životopis na mail posao@autegra.hr  te ćemo razmotriti i povratno Vam se javiti. Kvalitetan i odgovoran radnik je uvijek dobrodošao.

Da, u dogovoru s kupcem, možemo ponuditi privremenu ili trajnu 24/7  daljinsku podršku.

Kontaktirajte nas i ugovorite besplatni sastanak s našim stručnjacima

Autegra d.o.o. je dobavljač inženjerskih usluga za industriju i tehnološke tvrtke.

Mi smo tim predanih inženjera koji su spremni pomoći i suočiti se s izazovima u projektiranju, izradi, programiranju, puštanju u rad i testiranju inženjerskih rješenja.